Fordeler ved å jobbe som personlig trener

Personlig trener

Det er mange fordeler ved å jobbe som personlig trener i tillegg til at det er motiverende og hyggelig jobb å ha. Uansett om du jobber for et treningssenter eller for deg selv, jobber du med mennesker som ønsker å trene og som oftest er lærevillige og positive.

Ekstrajobb som personlig trener

Mange som er glade i å trene velger å ta seg en ekstrajobb som personlig trener. På denne måten kan du tjene noen ekstra kroner ved å gjøre det du trives med. Om du tar på deg en del timer hver uke, kan det også bli en del inntekt av det. Det er også noen som prøver seg med å tilby tjenester som personlig trener online. Med å kanskje benytte begge disse muligheten, kan ekstrainntekten bli ganske bra.

Har du ekstrajobb som personlig trener på et treningssenter, er det ofte samme personene du følger opp i en periode. I tillegg til at inntekten fra dette kan spe på din faste inntekt, vil du da også ofte få god kontakt med de personene som trenger hjelpen din for å komme i gang med sitt treningsopplegg på senteret.

Motivasjon for egentrening

Ikke bare er det givende å være personlig trener på grunn av alle de positive personer man forholder seg til, men det kan også være en motivasjon for egentrening. I mange yrker i dag kan det være vanskelig å få tid til treningsøktene man absolutt burde tatt seg tid til, og da kan det være lettere å gjøre dette om man likevel tilbyr tjenester som personlig trener. Selv om du ofte vil måtte følge med og se at personen du trener gjør øvelsene riktig, kan du også få tid til dine egne øvelser innimellom.

Treffe hyggelige mennesker

Som personlig trener kan man treffe hyggelige mennesker. Personer som starter på et treningssenter, eller velger å benytte seg av tjenester du eventuelt tilbyr online, er ofte motiverte til å lære dette og prøve å gjøre den nødvendige innsatsen. Da vil som oftest de fleste du møte være hyggelige og sette pris på din hjelp. Andre ansatte på treningssentre er også som oftest motiverte mennesker som er glade i å trene, og de vil da være positive personer å møte.

Dagene blir ikke kjedelige som personlig trener når de fleste rundt deg er motiverte og positive. Ikke alle har de mest motiverende og spennende jobbene ellers, og et avbrekk som personlig trener kan da være en positiv del av dagen.

Mange muligheter som personlig trener

Det finnes mange muligheter som personlig trener. Det er stort sett fantasien som begrenser hvordan du benytter dine egenskaper som trener. Personlig trener på et treningssenter er kanskje enklest å forholde seg til, men i dag er det mange som prøver seg online ved å tilby å trene folk via Skype og andre tjenester av denne typen. Det kan være noe mer utfordrende å finne kunder, men når man først finner kunder som ønsker å benytte seg av tjenestene, kan dette være ganske lønnsomt.

Ellers er det mange muligheter for å starte mosjonsgrupper og liknende som trener din favorittsport i byens parker. Det er ofte et velkomment tilbud hos mange som vil komme seg i litt bedre form og trenger noen å trene sammen med. Dette kan man gjøre i regi av firmaet man jobber i, eller man kan gjøre det til en tjeneste som deltagerne betaler en liten sum for å være med på.

Det er mange fordeler med å jobbe som personlig trener, både i form av at det kan gi noen ekstra kroner i inntekt, og at det kan gi ekstra motivasjon til å vedlikeholde egen trening.