Fiskerestauranter i Sandefjord

Fiskerestaurant

I Sandefjord kan man finne mange ulike restauranter og spisesteder. Byen tilbyr mange forskjellige typer restauranter som passer til alle typer anledninger. I hjertet av Sandefjord sentrum finner man også en unik fiskerestaurant som tilbyr en variert meny fullstappet av spennende fiskeretter og sjømat. Brygga 11 er lokalisert midt i sentrum av Sandefjord og det er et sted som passer til alle anledninger.

Denne restauranten er et godt alternativ enten om du ønsker å spise middag, lunsj eller kun nyte noe forfriskende å drikke på i solen. I tillegg tilbyr også Sandefjord mange andre restauranter som også har fisk på menyen, itillegg til mange andre spennende retter.

Brygga 11

Brygga 11 er den fremste av restaurantene i Sandefjord som tilbyr fisk og sjømat. Denne restauranter har spesialisert seg på dette feltet og kan derfor tilby nye og smakfulle retter man sent kommer til å glemme.

Brygga 11

Restauranten ligger midt i Sandefjord sentrum og har en flott utsikt utover sjøen. På den måten kan man nyte et herlig fiskemåltid med en fantastisk havutsikt og få den fulle «fiskerestaurant opplevelsen».Ulike tjenester

Brygga 11 har trivelige ansatte som alltid prioriterer god service. Restauranten tilbyr også utleie av hele eller deler av restauranten og dette til svært fornuftige og konkurransedyktige priser. Restauranten blir da tilpasset og skreddersydd etter ønske fra leietakeren.

Julebord og selskap

Brygga 11 er perfekt å leie dersom man skal arrangere julebord eller større selskap. Kjøkkenet lager smakfulle retter for enhver smak. Kjøkkenet kan by på en spennende julebordsmeny der man finner alt fra hjemmelaget sild, leverpostei og rakfisk til lutefisk, pinnekjøtt og juletorsk. Brygga 11 har også et tilbud med «spis så mye du orker» motto. Uansett om man skal arrangere julebord eller selskap med enten venner, bedrift eller familie, vil Brygga 11 gjøre alt for at man får den beste opplevelsen.

Fiskerestauranter i Sandefjord

Leie av konferanserom

I 2. etasjen på restauranten er det også mulig å leie et konferanserom dersom man skal arrangere møter. Rommet har en utrolig utsikt over fjorden og er utstyrt med både Wifi, prosektor og storskjerm. I tillegg er det også mulig å få tilbud til mat i restauranten enten i forkant av møtet, eller etter. Møterommet kan leies for enten en halv eller en hel dag. Her ligger alt til rette for et vellykket møte.

Catering

I tillegg til leie av lokale og konferanserom, tilbyr også Brygga 11 catering til private eller offtentlige arrangementer. Restaurantens flinke kokker og servitører kan også komme hjem til deg for å lage og servere den maten du måtte ønske. Catering kan brukes til alle typer arrangementer der det skal serveres mat og drikke, enten om det er sommerfest, bryllup, konfirmasjon, bursdag eller lignende.

Julelunsj

I juletider er det også mulig å bestille takeaway lunsjbokser som er stappfulle av deilig julemat og nydelig fiskelykke. Dette er et godt tilbud til bedrifter som ønsker å gi det lille ekstra til sine flinke ansatte i den hektiske juletiden, eller om man bare ønsker å kose seg litt ekstra hjemme. Lunsjpakken inneholder sild, skagenrøre, brødsticks, sashimisalat, leverpostei, salat, røkelaks med eggerøre, focaccia, aioli, rugbrød og en deilig dessert man kan kose seg med til slutt. Brygga 11 kan levere takeaway til hele Sandefjord.

Utsikt over fjorden

Restauranten Brygga 11 har en fantastisk lokasjon og ligger på bryggen i Sandefjord sentrum, rett ved fjorden. Uansett om man velger å spise inne eller ute, kan man spise et nydelig fiskemåltid samtidig som man kan nyte den fantastiske utsikten over fjorden. Restauranten har store vinduer som gjør at man har god utsikt selv om man velger å spise innendørs. Spiseområde er både romslig og lyst som gir en avslappende atmosfære. Et perfekt sted å velge dersom man ønsker den ultimate fiskerestaurant opplevelsen.

Andre restauranter med fisk på menyen

fisk på menyen

Dersom man skal ut å spise sammen med en større gruppe, er det ikke alltid fisk er favorittretten til alle, spesielt ikke hvis man har med seg barn. Da kan det det være et godt alternativ å velge en mer familievennlig restaurant med en variert meny. Her kan man finne matretter som faller i smak hos alle, til og med de yngste. Mange restauranter har spennende menyer med mange forskjellige matretter, inkludert fisk og sjømat.

Mange av restaurantene i Sandefjord har også egne barnemenyer med ulike retter tilpasset barn. Ofte kan man også finne enkle fiskeretter eller annen sjømat på barnemenyen, disse rettene har ofte milde smaker som ofte faller i smak hos de yngste. Dette kan være et godt alternativ dersom man ønsker at barna skal prøve å spise fisk til middag.