Ønsker du brystreduksjon?

Brystreduksjon

Bryster har siden tidenes morgen vært et viktig tegn på kvinners seksualitet. De fleste menn forguder blant annet disse. Allikevel er det ikke alltid like kjekt for kvinner med brystene, spesielt dersom de blir for store. For en kvinne som har store bryster kan det nemlig oppstå ganske så kjedelige problemstillinger.

Den aller mest åpenbare problemstillingen er selvfølgelig ryggplager. Selv om en skulle tro at det måtte helt ekstreme bryster til for at ryggen skulle få plager av størrelsen, så skal det altså ikke all verdens til her. Det er mange kvinner med mellomstore og store bryster som sakte men sikkert begynner å få ryggplager.

Videre er det liten tvil om at mange kvinner over årene har blitt fristet til å faktisk gjøre brystene sine enda større med silikon. Dette fremmedlegemet har dog ikke noe i kroppen å gjøre, og med de ekstra ryggplagene dette medfører, så er det mange kvinner som ønsker å fjerne silikonen over årene.

Så hvordan kan en egentlig gå inn for brystredusering? Vel, det finnes et par teknikker for dette, da naturligvis avhengig av om du skal fjerne silikonen, eller om du skal redusere dine naturlige bryster.

Kan du fjerne silikon?

Silikon er et fremmedlegeme som mange kvinner har valgt å operere inn i sine bryster. Grunnlaget for dette er selvfølgelig å få mer former, og ikke minst sørger større bryster for at en får mer oppmerksomhet. Dessuten er tross alt silikon noe en aldri trenger å bekymre seg for å ”oppdatere” eller fylle på mer av over årene.

reduser bryststørrelsen

Det er allikevel mange som bekymrer seg over det faktum at de har et fremmedlegeme i kroppen sin, og etter å ha kommet seg ut av den fasen der de ville ha større bryster, så vil mange kvinner fjerne silikonen. Dette er faktisk ikke en så veldig komplisert operasjon, og den går rimelig raskt unna.

Noen kvinner er derimot redde for at hvis de gjennomgår denne operasjonen, så vil deres bryster, selv om de var normale før silikon, nå se ekstremt små ut sammenlignet med resultatet med silikon. Dette er en naturlig bekymring, men det finnes en ganske så god løsning på nettopp dette.

Det har seg nemlig slik at en faktisk kan suge fett fra andre deler av kroppen, og fylle disse fettcellene inn i brystene sine. Når du derfor tar ut silikonen, så kan du skyte inn nye fettceller. Dette vil ikke gjøre brystene like store som med silikon, men det vil i hvert fall få dem opp til en viss størrelse.

Kan du fettsuge brystene?

Akkurat som du kan fettsuge andre kroppsdeler, så kan du selvfølgelig også fettsuge dine bryster. Dette foregår rett og slett ved at en kirurg lager små snitt i dine bryster, for deretter å suge ut fettceller. Denne prosessen trenger hverken å koste altfor mye eller ta så altfor mye tid.

Fettsuging av bryst er den mest populære metoden for brystredusering, og det sørger for at dine bryster holder seg relativt store og faste, men samtidig kan reduseres til en mindre størrelse. Ønsker du brystredusering, så er fettsuging utvilsomt det beste alternativet.

Fettsuging av bryst

Pass derimot på at du finner en dyktig og sertifisert kirurg, da fettsuging tross alt kan by på komplikasjoner. Der en liten skavank og ujevnhet på rumpa muligens ikke har så mye å si etter fettsuging, så er det en god del mer synlig dersom kirurgen gjør en feil i henhold til balansen for dine to bryster.

Dessuten er kanskje den største fordelen ved fettsuging av bryster at denne handlingen kan reverseres. Det vil si, etter du har sugd ut fettet av dine bryster, så kan du tross alt sprøyte inn nye fettceller på et senere tidspunkt om du angrer. Det gjør fettsuging til en perfekt måte å begå brystredusering – uten å nødvendigvis risikere et permanent resultat.

Hvorfor bør en redusere brystene?

Som nevnt i innledningen er det altså ryggplager som er det største grunnlaget for brystreduksjon. Tross den uskyldige størrelsen, så veier bryster mange kvinner ned, selv de med mindre bryster innimellom! Derfor er dette som nevnt den største årsaken til brystredusering i dagens samfunn.

En annen årsak kan rett og slett være en anger av å ha fylt puppene med silikon. Her er det altså fjerning av silikonen som reduserer brystene. Om resultatet blir for små bryster, så har man her muligheten for å fylle inn ekstra fettceller etter at puppene er blitt redusert. På denne måten kan en redusere brystene kraftig, men samtidig holde størrelsen oppe noe.

Reduser størrelsen på brystene

En kanskje enda bedre årsak til brystredusering, da for de som har naturlige bryster, er å forhindre hengebryster senere i livet. Om en har ekstremt store bryster, så er det selvfølgelig vanlig at disse daler nedover magen over årene. Dette er noe de færreste kvinner har lyst til å skje med kroppen sin. Begår man brystredusering vil en rett og slett bare se bedre ut når denne tiden kommer.

Det finnes mange andre grunner til brystredusering på toppen av disse.

Kanskje har en dårlig selvbilde grunnet sine store bryster for eksempel. Det kan også hende at brystene kommer i veien når en løper, der flere kvinner med store bryster til og med får blåmerker! Uansett finnes det mange forskjellige grunner bak valget.

Livet med en lettere byste

Uavhengig av hva en baserer som grunnlaget for brystredusering, så er det nok for de fleste en lettelse – bokstavelig talt. Enten en gir opp silikonen, eller velger fettsuging for å redusere sine naturlig store bryster, så er rett og slett livet bare enklere med en lettere byste. Det er enklere blant annet bare det å gå i hverdagen!

brystreduksjon og menn

Ryggen din fortjener en bedre hverdag, du bør kunne trene vanlig, og for all del skal du unngå hengebryster. Derfor er brystredusering perfekt for deg. Ikke la deg bli presset av seksualiseringen rundt bryster. Skulle du bli misfornøyd, så kan du tross alt gjennom fettsuging av andre kroppsdeler fylle opp brystene igjen. Brystredusering er rett og slett en flott løsning for å gi deg et lettere liv!